Mapiamapia Arkadaşlar benim merak ettiğim şu hiçbir belirti olmadan suni sancı ile doğum yapan varmi ? Su gelmeden ,nişan gelmeden sancı olmadan ,acilma olmadan haftası geldiği için suni sancı verilerek vajinal doğum yapılıyor mu ?
nazliigul Mapiamapia 2022 yılında kızımı tam olarak bu şekilde doğurdum açılmam sancım su gelmesi hiç bir belirtim yoktu suni sancı ile doğum yaptım 🙈
deletedmom43191 Mapiamapia sanci acilma hicbisey yoktu doguma dair kesi ve dikis olmadan dogum yaptim
GizemOzdemirrr Mapiamapia aradığım soru lütfen cevaplayınn aynı durmdayım çarşamba yatışım yapılacak ama ne sancı ne açıklık var
_Mother_ Mapiamapia açılmam yoktu ama 36 haftalık iken suyum geldiği için suni sancı ile doğum yaptım
nazliigul Nur482482 hiç açılma olmadığı için ve açılmam zor olduğu için biraz zor oldu diyebilirim sabah 8 de yatışım yapıldı akşam 18.20 de doğum yaptım en son 6 cm açıklıkla doğumhaneye indim iniş o iniş işte sonrası doğum şuan 2. Bebeğimi bekliyorum umarım bunda sancım kendiliğinden gelir diye dua ediyorum şahsen
happyomer Nur482482 açılma yoktu sadece nişan gelmesiyle suni sancı ile normal doğum yaptım suni sancı öyle korkulacak bir şey değil çünkü şöyle vücudunda yeterli olmayan sancı miktarını yine vücudunun kaldırabileceği şekilde destekliyorlar ha şöyle sancıların kendiliğinden olsa belki vücut diyecek ki evet ben bunun bir önceki aşamasını yaşadım bir sonraki aşamasında o kadar değilmiş diye kendini hazırlayacak bu sancı vücudun alışarak artacak belki ama korkman gereken bir şey yok nefes alıp ebelerinin her dediğini yaptığında hiçbir sorun olmuyor ben kendimi YouTube’da bir kanal izleyerek eğitdim ve gerçekten dedikleri her şeyi yaptığında hiçbir sorun kalmıyor aynı şekilde hastanede Ebeler de dediğini yapınca yine hiçbir sorun olmuyor biraz video izle bir şeyler izle gerçekten çok faydası oluyor ama bu videoları izlerken lütfen normal doğum sezaryen doğum videoları değil de dediğim gibi eğitici videolar izleyebilirsin dilersen sana YouTube’daki kanalı önerebilirim eğer bulabilirsem GizemOzdemirrr
zehea deletedmom43191 kesi ve dikiş olmadan doğum yapıldıgında genisleme bollasma oluyor mu çok merak ediyorum dikiş atılınca biraz daralıyomus en azından ama dikişsiz eski haline döndğ mü yoksa az da olsa genişleme oldu mu
deletedmom43191 Mapiamapia zaten. 39+4 de devlete gitmistim o güne kadar hep ozele gidiyodum asla doguma alma gibi düşüncesi yoktu doktorun bebegimde sikinti vardi üstelik oyaladikca oyaladi bende sinirlendim 39+4 de devlete gittim 40+3 de suniyle dogumum başladı
GizemOzdemirrr Mapiamapia şuan 40+4 teyim yatış verdiği gün tam 41. Hafta olcak o zamana kadar kendiliğinden doğum başlamazsa yatış yapıcaz dedi ama suni mi vericek yoksa sezaryen mi bilmiyorum
tansuyilmazz Ben de ilk gebeliğimde suni sancı ile doğurdum ama 4 cm olduktan sonra Epidural yapıldım böylelikle açılmam hızla ilerledi 5 saatte doğurdum bitti çok güzel bir doğumdu. Ama doğum olmadan önce araştırın nasıl oluyır kendinizi nasıl hazırlamalısınız bunları güzelce araştırın . Ama baktınız olmuyor ben yapamam diyorsunuz ona göre sezeryan da olabilirsiniz önemli olan çocuğun sağlığı
Mapiamapia tansuyilmazz açılmadan sonra suni sancı veriliyor bunu biliyorum ilk dpgumum bu şekildeydi şimdi 2. gebeligim
mommyyysd Mapiamapia ilk çocugumu öyle doğurdum ne açılma ne sancı vardı suni aldım tam 40 haftada beklemek istemedim daha fazla çok zor değildi normal doğum gibi düşünün sancıyı sadece dışardan alıyorsunuz