Yaren- Van’da özel hastahanede doğum yapan yapacak olan var mı ? 2026 yılı için fiyat bilgisi aldınız mı doktor öneriniz var mı 🥰
TubaEmine_25 Lokman hekim hastanesine gidiyorum muayene için memnunum gönlüm orada doğum yapmak ama mümkün olmayabilir fiyat yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 38 bin sezaryen 44 bin dediler
bsraasl TubaEmine_25 ayy fiyatlar ne kadar iyi hemen doğurun 😅 bizim Ankara’da en ucuz hastane 130 bin 😂🤦♀️
kubra538008 _zeyneppp merhaba siz de Van’da lokman hekime gidiyorsunuz sanırım . Hangi doktora gidiyorsunuz memnun kaldınız mı ?
_zeyneppp kubra538008 ben birçok doktoruna gittim lokman hekimin, şu an Hatice hanıma gidiyorum Öyle aşırı bir memnuniyet veya memnuniyetsizlik olmadı açıkçası :) iyi yani
sewall65 Kız Akdamar Hastanesi’nde ne kadar bilginiz var mı benim şakir Aydoğdu araştırdım gidicem sezeryan ücreti ne kadar biliyor musunuz acaba
aslanmomzey sewall65 akdamarda normal doğum 22 bin sezeryan 30 bin . Şakirin bilmiyorum tam . Ama çok memnun değiller doğumlardan
sewall65 aslanmomzey ilk doğumum sezeryandı şakir hocada oldum çok memnun kaldım acaba sezeryanı ne kadara yapıyor akdamardan ayrıldı kendi kliniği var
sewall65 aslanmomzey akdamardaki doktorlardan mı memnun değiller anlamadım yani neyden memnun kalınmamış acaba
aslanmomzey sewall65 bende ona detaylı ultrason gitmeyi düşünüyorum . Yoğun bakım ünitleri olmadığı için özellerim ben mecbur bölgede yapacağım gökhan hocada coğu arkadaşım oldu çok memnunlar eli hafifmiş
aslanmomzey sewall65 tuba hoca çok iyi ona kontrole gidiyorum . Hastaneden memnun kalmamışlar tıp merkezi gibi çok ilgili değillermiş