Nrplt Merhaba 22. haftamdayım doppler de amniyon sıvısı fazla çıktı böyle bişey yaşayan var mı bir Problem yaşadınız mı 🤐 tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz 😓
Cecil09 Nrplt benim de aynı haftada fazla çıkmıştı biraz yediklerime dikkat ettim şekeri kestim karbonhidratı azalttım şu an 26 yım normale döndü. İlk gebeliğimde de aynı olmuştu merak etme 🙂
Sabia Nrplt genelde şeker hastalarının suyu fazla oluyor ama yine de doktoruna danış canım ona göre şeker yüklemesi yaptır. Biz ne desek yanlış yönlendirme olur
Arzymn Nrplt benim son haftalarda artmıştı ama gebelik şwkerm vardı, erken doğuma sebep olabiliyor, şeker yğklwmenizi yaptırın ve önleminizi aşın şimdiden, geçmiş olsun
Sinem11 Nrplt benimde biraz fazla seker yuklemesi yaptirdim cok sükür seker cikmadi. Doktorum su fazla oldugu icin bebegi biraz erken alabiliriz bebek cok hareket eder catlaklarin cok olabilir biraz daha fazla sisersin sadece dedi
AZehraa Ablamda olmuştu şeker çıkmış gebelik şekeri o yüzden artmış diyet düzenli beslenme ile sadece hamilelik boyunca 7kilo alarak 3.630 gram bebek dünyaya getirdi Allah'ın izniyle şuan 4.5yasinda. bir arkadaşımın da oldu ona da sudan dolayı iri bebek dendi fakat 2900gr olarak sağlıklı doğdu.
Nrplt AZehraa teşekkür ederim bende heralde şekerden diye düşünüyorum 2 hafta sonra yükleme yaptırmam lazım
AZehraa Nrplt bana da 18.haftada fazla dedi 20de sınırda dedi 22de normale dönmüş dedi bakalım cuma günü gideceğim 24+5olacagim o zaman ne diyecek
Arzymn Nrplt kararsız olacağınız bişey yok , bu zamana kadar yediğiniz tatlılardan meyvelerden, meyve sularından farklı değil yaptıracağınız test, ama zaten şekerim var deyip diyete de başlayabilirsiniz.
Cecil09 Nrplt yaptırdım ama bir şey çıkmadı. İlkinde de çıkmamıştı. Pasta börek hamurişi canım çekiyordu şimdi kısıtlıyorum kendimi 🙁
Nrplt Arzymn normalde şeker hastası değilim ailemde de kronik şeker hastası yok tahlillerimde şekerim normal o yüzden kararsız kaldım doktor 24. Haftadan sonra değişir dedi bakalım zaman ne gösterecek
Nrplt Cecil09 bende meyve çok tüketiyorum malesef içim yanıyor ve meyve gibi hiç bişey rahatlatmıyor😥 şimdi sınır getiricem 2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bişey çıkmaz 😏