beyzyrc anneyim01 ayy canım benimde böyleydi ya bugün öğrendiğimde bemce var kesin biraz kalsın pembe olacak atayım istersne testimi 🤩 ama var yani kan ver bence yarın
Buseea0279 anneyim01 var gibi durutpr canım çizgi net görünüyor hayrlı olsun şimdiden 😇 awox yanıltmaz diyorlar güvenilirmiş
MamaSmiles anneyim01 bencede var silik çizgi bariz gözüküyor 🌸 kan testi verip kesinleştirin hayırlısı olsun inşallah 🙏
anneyim01 elifoykum O kadar heycan varki Ellerm titryor Hayal olmasın gerck olsun diye cünki Bana bişey olrsa Kızım tek kalmasın diye Allahım 🥺
anneyim01 Kızlar Hamilemiyim ben yoksa Hayalmi göryorum 🥺 Awox 5 dk cıktı sanki bir tık daha Koyulaşmıs gbi
anneyim01 Zuleyhadere25 İnş İnş Gülüm Bu sefer olsun istyorum Allahım Allahım neolur Adet olmayım 🥺 aglıcam varya
elifoykum anneyim01 Allah korusun niye öyle şeyler söylüyorsun var belli kan ver bence hemen hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına
anneyim01 MamaSmiles ya Yemin edyorum sarılıp Hüngür hüngür aglamak istyorum suan siz var görülyor dedikce . Allahım kimsenin kucagını boş bırkmasın Cok teşkkr edrim 🌸🩷
hanega anneyim01 ayy canım benim valla kalbimde hissetttim duygunu çokça sarılıyorum sana sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🧡🫶🏻
MamaSmiles anneyim01 Amiinn 🤲🏼 🌸 kan verdikten sonrada sonucu haber verin bize hayırlı sonuçlar alalım 🥹
anneyim01 Es07 ☺️ Hem betanın artmasına hemde adet olmazsam inş 2 gün sonra vermeyi düşnyorum.🌸🌼 daha net sonç alrım diye düşnyorum hayırlısı
anneyim01 Byn1998 2 gün daha gecsin vercem canım ☺️ İnş adet olmam 🙄 ☺️🤲🏻🌸 Allahım ne muradınız varsa versin 🤲🏻
anneyim01 beyzyrc canımsın glm ya inş vardr inş Allahım içimi bilyorsun . Sende bebeğini sağlıkla al kucagına inş 🩷🌸🍀☺️🌼
svlmrt anneyim01 hamilesiniz bence benimde böyle silikti beta düşük olduğu için silik çıkıyor beta yükseldikçe diğer testlerinizde çizgi daha da belli olacaktır bir kaç gün sonra kan verebilirsiniz hayırlı olsun 🥰
anneyim01 svlmrt teşekkür edrim Allah razı olsun güzelim ne güzel söylyorsunuz vallahi içime su serpyonuz . Allahımda sizlerin gönüllernzden gecrdiğnz Dualrnzı gwrcklştrsin tez vakitde inş☺️🤲🏻🩷