haticecankut Kızlar ya koyulaşma olmuyor aşırı strese girdim bende pco var aşırı üzülüyorum artık … zaten çok geç regli oldum bugün 14.gün değerlendircemmm yine ne olur ne olmaz… ama takip edeceğim taki koyu olana dek siz kaçıncı günde yakaladınız koyulaşmayı
kurkmantosuzmadonna haticecankut her ay değişebilir bu durum. Bazen adet olmaya yakın o yüzden devam. Bende de PCo var. Ümitsiz olma devam et.
neslihanttk haticecankut bendede pcos vardı kilo verdim9 kilo yememede dikkat ettim hamile kaldım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🫶🏻
defneninaannesiiiii haticecankut Benimde günlerdirrrr bu şekilde çıkıyor yumurtlayamıyorum pcosum inositol kullanıyorum gerçekten napıcam artık bilmiyorum son günlerde iyice stres oldum 😒 napıcaz biz
haticecankut neslihanttk ay hadi inşallah aslında 64kiloyum doktor çok kilon yok dedi diyet yapıyorum zaten günde bayağı hareket içindeyim yürüyüş vs yapıyorum inositol kullanıyorum vitaminler de dahil
kurkmantosuzmadonna haticecankut yaa ben de onunkğni kullandım. Onun testi, onun önerileri, onun 3 sn kuralı… 🌸
haticecankut kurkmantosuzmadonna 20saniye kuralı hepsini yapıyorum bakalım bu ay tüm tuşlara basacağım
kurkmantosuzmadonna haticecankut ay evet 20 saniye 3 nerden çıkmış ya ? Hadi inşallah güzel haber paylaşırsın bizimle. 🌸
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 eğer düzenli adet oluyorsanız yakında pik olur sizin ki ben adet olamadığım için yumurtlama da olmuyor 😒
Deletedmom_878 defneninaannesiiiii düzenli ama değişik günlerde oluyor bazen 30 31 32 33 değişiyor uzunluk