sukriyek Merhaba, Sivas C.Ü de sezeryan olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Doktorlar sezeryanı asistanlarına mı yaptırıyor? Benim planlı sezeryan olacak. Gizem hocaya gittim 3 kere. Başka doktor tavsiyesiniz var mı?
brcnaymra Bende şerife özlem hanıma gidiyorum hatta pazartesi günü de sezeryan günüm . Ama doğumları doktorlar kendileri yapıyor asistanları değil.
Ruyasekr2089 brcnaymra bende özlem hocya gidiyorum kaçıncı haftada gün verdi size benimde sezeryan olacak ama bana 40 haftayı bekleriz gün vermicem dedi. Çok endişeliyim neden gün vermiyor bana ya
brcnaymra Ruyasekr2089 36. Haftamda gün aldım 38. Haftamda yani yarın sezeryan olucam. Benim bebeğim baskı yapıyordu o yüzden
brcnaymra Sedamgoktug Evet yaptım bugün 4 gün oldu ama bu çok zor geçti benim için ayağa kalkmak yatakta yatmak çok kötüydü daha yeni yeni kendime gelebiliyorum . Tabiki burda sizi burda korkutmak istemem benim doğumum kötü diye sizin ki de aynısı olacak diye birşey söz konusu değil . İnşallah herkesin dogumu çok kolay geçer doğum yapacak olan tüm annelere Allah kolaylık versin
balbebek2226 brcnaymra merhaba anestezi genel mi yapıyorlar spinal mi acaba? Bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişiniz🌸
denizks Ruyasekr2089 teşekkür ederim ilk ve ikinci gebelikte ücretler farklı oluyor ya o yüzden sordum. Sağlıkla büyütün inşallah 🥰
Ruyasekr2089 Ziyangillerrr_ ben henüz doğum yapmadım canım ama hastanede 3 gün yattım önceki ay. O zaman özel odada kalmıştım doğumdada inşallah oda olursa özel odada kalacağım
Ziyangillerrr_ Ruyasekr2089 Ben şuan garklı şehirdeyim 7. Aydan itibaren geleceğim sivasa doğumumu annemlerin yanında yapacağım üniye kadın doğum hastanesi açılmış sanırım böyle özel odalı falan arkadaşlarım orada yapmışlar ben Medicanada yapacaktım ne gerek var falan dediler böyle olunca üni daha mantıklı geliyor