Enguzelbekleyis8080 aselinannesi38_ İnan tek korktuğum şey bana bişey olursa yavrularım ne yapar demek oldu Nisan ayında üçüncü kez yatacağım bu masaya şimdi ise üç tane yavruma Allah hayırlısıyla beni kavuştursun diye dua ediyorum
Havin49_ aselinannesi38_ ben ilk baş korktum doğal olarak anestezi doktorum öyle iyiydi ki doğurana kadar muhabbet ettik 😀😀😀😜
aselinannesi38_ atesvesu hiç ağır değildi çok rahat uyandım hiç ağrı sızı hissetmedim yine genel istiyorum
edabolukbasi3- aselinannesi38_ amin hepimiz inşallah 😊 bilmem genel olmadım ikisinde de hatırlıyorum herşeyi genelse belki vermemişlerdir yanına
Yazmelegi_ aselinannesi38_ ağlayarak girdim. Acil sezeryandı bebeğimin kalp atışları düşmüştü 🥺 genel olmuştum uyandığımda bebeğim yan tarafımda yatıyordu. 27 şubatta ikinci kere giricem🥹 bu sefer de arkamda kızımı bırakıcam diye ağlarım heralde
aselinannesi38_ Yazmelegi_ ayni şeyleri yaşamışız canım yine ikimizde bir kız bebek birakicaz umarım çok zorlanmayiz
buse76 Washingtonxyz benim ultrasonda 9 Temmuz çıkıyor ama 40 haftadan hesaplıyor sezeryan olacağım için bence haziran sonu olurum gibi normal doğumdan çok korkuyorum çünkü kolaylıkla doğuralım inşallah 🙏