fztanne_ Kızlar fethi sekinde beğendiğiniz bir dr var mı ya da doğumu burada yapıp memnun olan var mı?
kubramey fztanne_ Benimde ikinci gebeliğim normal doğum olacak nasip olursa.Şehir hastanesinde normal doğum yapanların sürecini merak ediyorum bende . İki eltimde sezaryen oldu. Necati hoca ve Miyase hocadan memnun kaldılar .
kaplanseren fztanne_ gebeliğimi ilk öğrendiğim dönemde gitmiştim 5 haftalıktı, asistanlar vardı hep bir daha da gitmedim hem çok kalabalık hem doktor ısrarla alttan bakmak istedi hiç hoşuma gitmedi yaklaşımları. Bir daha da gitmedim zaten keseyi gördük sadece
Nisannurr Gebelik takibi doğum için gitmedim de hiç ama Hasan Burak keser ve rabia başak darbaş bu ikisinin yaklaşımını iyi bulmuştum
fztanne_ kubramey ben de miyase hocaya gitmeyi düşünüyorum bakalım umarım anlaşırız da arayışta olmaktan vazgeçerim
kubramey fztanne_ Hayırlısı olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın . Benim sezeryan olsa kesin giderdim şehir hastanesine . İki arkadaşımızın eşleri 2-3 sene önce özelde talkipliydi doğuma yakın şehir hastanesine gittiler orada normal doğum yaptılar . Süreçleri nasıl geçti onlara soracağım. fztanne_
fztanne_ kubramey bilmiyorum gerçekten nasip işi valla. Sorun siz de benim çevremde normal doğum yapanlar var memnunlar hepsi
fztanne_ kaplanseren evet bazı hocalar sadece alttan bakıyorlar 9 aya kadar. O yüzden tedirginim biraz