funda1209 Kızlar merhaba şuan 15+0 ve karnım halen çıkmadı daha doğrusu hamile kalmadan önce benim alt karnım vardı ve hamilelikten bu güne sadece alt karnım çok az şişti ilerleyen haftalarda çıkar mı
cumcumberci funda1209 benim 30. Haftada bile belli değildi doktorlar şaşırıyordu çok karnım çıkmadı yani bol kiyafet giydidigmde hamile oldugum hiç belli olmazdı kişiden kişiye değişiyor
ylnydgd funda1209 tabi ki çıkacak 😀😀 daha erken 25 ten sonra falan hızla büyüyecek. Vücut yapınıza da bağlı olarak boyutu değişecek tabi ki orası ayrı ama daha erken
balbocegii funda1209 15 hafta küçük bence karın çıkması için vücuttan vucuda da değişiyor ama çıkar 20 gibi tam
Sdf2001 funda1209 bebiş daha cok kucuk bende şuan 22 haftalıgım senin gibi sadece alt karnım vardi eskiden hala belli değil dışarıdan belli olmuyor sadece çok yemişimde azcık alt karnım yemekten sonra şişmiş gibi boşver erken şişmemek daha iyi
aysct Benimde alt karnım vardı 25. Haftada birden bire büyüdü. Yarın 27 olucaz davul gibi oldum 2 haftada