Rbs06 Kızlar bebegım 5aylık oldu uyku durumlarınız nasıl benımkı gunduz sureklı uyumak ıstıyor ama yarım saatı gecmıyro uyku dongulerı bu ayda boyle oluyormus ne zaman bıraz uzuyor gece uykuları duzelıyor sızde durumlar nasıl
buse2507 Rbs06 gündüz max 3 uyku yapıyor oda en fazla 1 saat sürüyor akşam bir uyku bazen hiç sonra gece uykusuna geçiriyorum gece uykusunun saati bana bağlı bebeğim 3 aylık. Geceleri de özellikle 4 den sonra saat başı meme emmeye kalkıyor🫨
Rbs06 buse2507 3aylıga kadar bızde oyleydık 4e gırmemızle bırlıkte hersey bozuldu 5e gectık hersey karısmıs durumda asla uyumyor diş cıkarıyor gunduz uyuma ıstıyor yatırnca cıglık cıglıga aglıyor aklına gelebılecek herseyı denedım duş masaj karnı doymuyosa dıye mama beyaz gurultu ılk dogdugu zamanlar nede guzel uyuyormuş meger ..
Rbs06 buse2507 bende hep oyle uyuycak sanıyordum ama malesef olmadı umarım senınkı aynı sekıl devam eder sımdı tadını cıkart 4aylık aşıdan sonra baslıyor genelde
buse2507 Rbs06 kız benimki de öyle pek uyumuyor ki gündüz uykusu çok az uyusa yarım saate uyanıyor gece de bazen saat başı kalkıyor