melo298 aa çok geçmiş olsun canım gebelik kolestazı mı oluyor acaba ona mı bakıcaklar
Benim de 6 gün öncesine kadar biri 950 diğeri 1050 demişti devlet ama yüksek ihtimalle ölçüm yanlış çünkü biri 300 Gr almış diğeri hiç almamış gibi görünüyor muhtemelen ortalama bir ölçüm yapıldı perinatolojide detaylı bakıldı bu şekilde söylendi sağdaki bebekte de kalpte parlaklık vardı o da geçmemiş henüz 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Akciğer aşısı çok önemli diyorlar erken doğum ihtimalinde onu yaptırsan iyi olur ne zaman ne olacağı belli bile değil daha benim de hiç bir şeyim hazır değil oda hastane çantası felan nasıl yetişir bilmiyorum inşallah sağ salim zamanında gelirler hepimizin bebişler inşallah senin de geçici bir kaşıntıdır değerler kötü gelmez de biraz daha dursalar içeride kaşıntı da geçse keşke bol bol dua et, bu arada burdan konuşmak zor oluyor Instagram da yemek hesabım var ordan yazarsan daha iyi iletişim halinde oluruz bu süreçte @lezzettgunlugum haftalarımızda yakın süreci paylaşırız