melo298 inşaallah canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲 ya tam çözemedim ama sanırım tuvaletim gelince ekstra sertleşme oluyor karnımda ve tuvaletim de çok az gelmesine rağmen böyle oluyor yani sıkışarak gidiyorum ama az yapıyorum ona rağmen karnım çok sert oluyor 🤭 mide bulantım ve istifra edişim toplasan 3 kere olmuştur onda da ilk zamanlar yumurtadan dolayı olmuştu kendimi zorluyordum yemek için onun haricinde olmadı çok şükür 😊 ara öğünü atlamadığım sürece çok acıkmıyorum bir dönem çok açlık bastırıyordu sanırım artık bebekler de mideye baskı yapinca açlığı çok hissetmiyorum, aminn inşallah haftalarıyla uyumlu hale gelsin hepsi 🤭 benim ay sonunda perinatolojiye randevum vardı ama doktor 28. Haftada çağırmıştı kontrole randevu bulamadım diye ay sonuna bulunca aldım şimdi yeni randevu açılmış ayın 9una o zaman da 28 haftanın içinde olucaklar bende değiştirdim bu sefer erken gidince 1 hafta sonra gel demesin diye 😌 ayın 3üne kadın doğuma randevum var bende merak ediyorum gramlarını bakalım inşallah senin de fark kapanmıştır haftalarıyla uyumlu hale gelmişlerdir 😊