bernaberna2323 Kızlar ikiz bebek annelerı varmı acaba ben ikiz bebek annesıyım 25 haftalık hamıleyım bır bebegın suyu fazla dedı doktrum acaba bu durumu yasayan varmı aramızda
elinaz1 bernaberna2323 diyetine dikkat etmen gerekiyor canım Meyve pirinç beyaz ekmek gibi şeylerden az yemen gerekiyor
Havin49_ bernaberna2323 bana da az demişti suyu fln sonradan yediğim içtiğimle çoğaldı ikiz gebelik olduğu için hep sıkıntılı zaten 31. Haftada da doğum yaptım 4. Günüm şuan çok şekerli şeyler fln yeme şeker yüklemesi yaptın mı du fazlalığı yapar şeker
gizel Ben de 25 haftalık hamileyim bana da suyu biraz fazla dedi. Şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı. Size sebep olarak ne söyledi?
bernaberna2323 bernaberna2323 gizel seker yuklemesı yapalım dedı dun yaptım sekerim yok dedı bıde rahım agzına bakayım dedı acıkmış kapalımı dye baktı kapalı dedı cok sukur takıp edecem dedı bakalım bıde sızın bebegın kg kac acaba
bernaberna2323 gizel benımde bırı 699 gr bırı 709 gr ıyımı acaba bı bebegın suyu fazla dyınce merak ettım
bernaberna2323 Ay3850 ıyı ya cok sukur canlarım icim rahatladım bu arada sendemı ikizlere hamılesın canım
bernaberna2323 Havin49_ yaptım canım sekerim cıkmadı cok sukur kacıncı haftada cantanı hazırladın sen canım
bernaberna2323 Havin49_ Havin49_ canım ikiz bebek annesısın demı bende ıkız bebek annesıyım bır bebegın suyu cok doktr dedı acaba sıze sebebi ne dedı doktorunuz neden cogalıyomuş
Havin49_ bernaberna2323 ben hazırlamadım malesef bi anda 29 haftalık suyum geldi 31 haftaya kadar hastanede yattım doğum yaptım görümcem bebeğin elbiselerini yıkamıştı ama zaten premetüer doğdukları için elbise gitmiyorlar bana da kıyafet getirdi eşim sonra zaten hergğn geliyor