aframoms13 deletedmom43191 o biraz alıskanlıkla alakalı kızım 3 yas olcak hala gece döndüğünde vs üstünü açar ama genel olarak üstünü örter yattıgında buna alıştı. Kolları dısarda oluyo bazende kapatıyo kollarını üşüdüğünde
kizinaasikanne deletedmom43191 3 yaşında hala tulumla yatıyor ilkokula gidene kadar tulumla yatıcak galiba 😂😂
Minikmercimekk kizinaasikanne 4 yaşımızı geçtik. 7 8 yaş tulumu aldım. okadar ümidim yok. Yolu var daha bu gidişle bizimkinin. Üstünü hiç örttürmez. Birde kolunu bacağını sıyırıp da uyur 😁🙁
Zeynepefem deletedmom43191 evet oluyor gece her tuvalete kalktigimda ustunu kontrol ediyorum ama yapacak bişey yok napalım😄
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ uff 😒 gerçi ben bu yaşımda ustum açık yatıyorum yorganı bacaklarımın arasına alir oyle uyurum 🤣🤣🤣🤣🤣
Sedef21 deletedmom43191 oğlum 5 yaşına girecek üstünü örttüğüm an uyanıp geri açıyor 😀 sıcağı sevmiyor pek ayakları hep yorgan dışında kalsın istiyor
Sedef21 deletedmom43191 uyku tulumu kullanayım dedim bu sefer de daha çok terliyor ortası yok sanırım sürekli geceleri gözetlemek gerekiyor🤦🏻♀️😀
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 hahah bende bende özellikle karnım büyüdükce bacaklarımın içine alır öyle yatarım