Onurbanuu Bacılar napıyosunuz gece burun tıkanıklıgı saga sola dönememe agrılarla sabah edıp bide ustune mıde yanması yasayanlar gelin bi sarılalım😂😂 ben 1 haftaya elenıyorum
Aysenurkeser Onurbanuu aynı durumlar bende de var sezaryan mı olacaksınız ne güzel gününüz belli olmuş
cansuuusuu Onurbanuu 38. Haftaya giriyorum yarın ay o gece sağa sola dönmek yok mu beni bitiriyor ya çok ağırlaştım .Çok yoruldum artık gerçekten.Ne güzel sizin gün belli herhalde sezeryan galiba .Keşke benimde gün belli olsa hem bedenen hem ruhen aşırı yoruldum artık.
Aysenurkeser naz4646 mide yanması bebek kanala girmediği için mi oluyor biliyor musunuz bende de çok fazla var
Mizgin2020 Onurbanuu 38+1 saga sola dönmek gerçekten cok zor artık burun tıkanıklığı bende de var hayırlısı ile alsaydık kucağımıza ya
Mizgin2020 Aysenurkeser bence onla alakası yok benmde bebeğim kanala inmemiş hala ama mide yanması yok cok şükür
Mapiamapia Aysenurkeser bebek kanala girince mide.rahatliyormus benimde çok yanıyor kanala girmemiş demisti bas asagi ama kanala girince karin iniyormus alt baskı artiyormus mide kısmı rahatlıyormus
naz4646 Aysenurkeser Valla bilmiyorum normalde son haftada bebek aşaya dönünce hafiflemesi lazımmıs ama arttı bende ölecem
borulcem Onurbanuu bacım ben ne zaman elenirim bilmiyorum ama dua edin de bende haftaya eleniyim 😅 ağrılar gece uyanmalar sağdan sola dönememe mafolduk
Mapiamapia Mizgin2020 siz kac haftaliksiniz muayene oldunuz mu ben 36 te gttigimde muayene etmedi suan 36+5 sali gidicem 37 de bakalim ne dicek
ersancarr Ay valla hepimiz haftaya doğursak artık 38. Hafta ideal yaaa. Şu an mide yanmasıyla uğraşırken gördüm bunu mesela😂😂
mor_menekse1 Aysenurkeser amin İnşAllah benimde sezeryan günüme az kaldı 38 deyiz aşırı mide yanmam var ay delircem
Aysenurkeser mor_menekse1 sizin az kalmış çok güzel valla keşke benimde tarihim belli olsa baş geliş dedi doktor o yüzden ne tarih ne bir şey söyledi 😂
mor_menekse1 Onurbanuu bizde 38deyiz mide yanması başladı berbat geçiyor 9 gün sonra bende eleniyorum insAllah 😄
mor_menekse1 Aysenurkeser sezeryan olunca rahat oluyor tabi bebek beklersse ;)) ilk zorunlu erken sezeryan oldum Belirsizlikte zor 😍😂 sağlıkla gelsinler
Aysenurkeser mor_menekse1 sağlıklı olsunlar da nasıl geldiğinin bir önemi yok hızlı şekilde toparlarsınız inşallah
Mapiamapia Onurbanuu ay benimde burnum hep dolu sinir geldi mide yanması agrisi üst safhada. Sırt ağrım eklendi kac gündür birde donmeler cok zor 36+5hic belirti yok bende 40 haftaları görmek istemiyorum cok zor saglikla gelsin 38 iyi gibi 🥰😄