Busyusad Manisa Şehir Hastanesinde doğum yapan anneler ve yapmayı düşünen anne adayları lütfen tecrübelerinizi iyi ve kötü paylaşırmısınız
lleylaa45 Busyusad ben ilk dogumumu orda yaptım. Gayet güzeldi oda temizdi ilgiliydi ebeler. Şimdii 38 haftalık hamileyim yine orada yapacağım Allah’ın izniyle
Busyusad lleylaa45 peki refakatçı konusunda nasıllar eş girebiliyor mu yanımda kalabiliyor mu acaba bide direk sezeryan yanlısılar mı merak ediyorum da
QueenBahar_ Busyusad bende orda yaptım yemekleri odaları gayet temizdi eşler giremiyor sadece Ziyaret saati gelebiliyorlar Kapıları şifreli zaten öyle kafasına göre kimse girip çıkmıyor
lleylaa45 Busyusad erkek kalamıyor canım sadece ziyaret saatinde gelebiliyorlar. Sezeryani kolay kolay yapmıyorlar risk yoksa normal dogumcular. Hatta geçen gün bir hamile gelmişti sezeryan sordu riskin yoksa yapamam yazılı emir geliyor riskli gebelik olmadığı sürece normal doğum yaparım demişti.
sedaaribal Merhabalar, bende Şehir Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Acaba doğum anına kadar beklettikleri oda nasıl? Tek kişilik mi? Bilginiz var mı?