Kahyaasena 8 haftalık hamileyim kızlar rüyamda kız bebek gördüm kulaklarında inci küpeler vardi Google den baktim anlami erkek bebek olacağı yazıyor doğruluk payı olabilir mi rüyada önceden bildirme gibi 🙏🏻
beautiful_ Kahyaasena ben öyle çok görüyorum haddi hesabı yok ve hep erkek oda oğlumun bilinç altına koyduğu şey sanırım çünkü erkek kardeşi olsun istiyor 😂
Sayoss Kahyaasena belki olabilir bende hamileyken ikinci gebeliğim de (ilk erkek) çok kız olmasını istemiştim ama erkek gördüm gerçekten de erkek doğurdum😄
goktugmomsss Kahyaasena Bende hamile olduğumu öğrendiğim hafta kız bebek gördüm rüyam da anlamı erkek bebekti. 1 oğlum var 2. de erkek olacak 😂
cinderella Kahyaasena bende kız bebek gördüm doktor erkeğe benziyor dedi ama pazartesi netleşicek bakalım 😁
esdd Bende dua ettiğim bir gece ruyamda cok sevdığım bir erkek öğrencimi gordum bana cok guzel gulumsuyordu anlamı ne acaba
prensannesi___ Bnde rüyamda hastanede olup erkek bebek doğum yapmış oluyorum cinsiyetimiz şuan erkek baklm 19 haftalığım
yusufasel011_ Kahyaasena Ben ilk hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce falan erkek bebek gördüm ama nasıl güzel bebekti hala unutamıyorum sonra hamile olduğumu öğrendim erkek bebek doğdu. 1 hafta önce çok güzel bir kız bebek gördüm şüphelendim test yaptım çift çıktı kan verdim falan şuan hamileyim kalp atışını duyacağız bu hafta 🌸🙏🏻