sln_yc Hanımlar 7. Haftadayım felaket zorlu bi kabızlık yaşıyorum. Doktorum duphaloc günde 2 ölçek kullanabilirsin dedi, 2 ölçek birleştirip bir anda içsem daha hızlı etki edermi? Nasıl kullanıyosunuz sizler
kurkmantosuzmadonna sln_yc bir ölçek sabah ya suya ya da meyve suyuna katıp içiyordum bir ölçek de yine akşam.
su656 sln_yc sabah akşam iç canım. Fazlasının bir faydası olmaz. Sabah açken iç üzerine de bol su iç yarım saat veya 1 saat sonra kahvaltı yap. Ben bu şekilde kullanmıştım
superstar_00 sln_yc Ben doğumdan sonra tek ölçek içtim etkisi olmadı ardına bir ölçek daha içtim art arda hemen etki etti.
albayrakkkk Şeker rahatsızlığın varsa kullanma derim bildiğin kayısıyı suya koy sonra kendisiyle birlikte iç ilaç kullanmak öyle iyi birşey değil üstüne duphalac gazda yapar ilk zamanların zaten gazlı geçer
Gencbirannis albayrakkkk canım bu ilaç plasentadan geçmiyormuş sanırım burda birinin yorumunda gördüm dr söylemiş (ama ne kadar doğru bilmiyorum)
albayrakkkk Gencbirannis olay plesentadan geçmesi değil zaten anneye sancı yapıyor gaz yaptığı için ve hali hazırda şekeri varsa sıkıntı anne ve bebeğe olur biz yoğun bakımdaki hastalara verirken özel hesap yapıp veriyoruz gebeler için daha çok dikkat gerekli
Gencbirannis albayrakkkk sanırım doktorsunuz ben değilim okuduğumu söyledim sadece öyle diyorsanız öyle olsun:)
befaha albayrakkkk benim doktorum onermedi onun yerine kayısı kayısı suyu incir suda beklet ye suyunu iç dedi kullanmadim
albayrakkkk superstar_00 doktor değilim hemşireyim sadece gebelikte her tıbbi ilaçmasum değil parol dahi kısıtlı içilebiliyorken duphalac dikkat edilmesi gerekiyor o sebeble
naz4646 sln_yc bende yaşadım ama son haftalarda sizde cok erken olmuş acaba yediklerinden olabılır mi? Günde 12 saat bir kapak içiliyor 4 5 saat ıcınde etki edıyor aşırı gaz yapıyor bende hiç ishal yapmadı
nursenasu27 sln_yc aç karnına kefir iç sade kefir ama sonra bol su kahvaltını falan yaptıktan sonra kapağını doldur iç arkasına suyunu iç meyve suyuna falan gerek kalmaz diğerini akşama doğru iç arka arkaya içmek doz fazlalığıdır gerek görse sana o şekilde hap derdi ilaçlar konusunda hassas olmamız gereken dönemdeyiz bana da bi ilk başlarda vermişlerdi şurubu bide geçen hafta verdi bendeki kabuzlık bir ayı geçmişti şurubun yanına magnezyum vermişti Buda bağırsakları çalıştırdığını söyledi zaten kullanmamız gereken vitaminler arasında çok geçmiş olsun canım aç karnına kefirin etkisini ben çok gördüm
Ayla53 Gebelikte düşük riski için verilen progestan bile çok kötü sonuçlar dogurabılıyor benim başima geldiiii mümkünse ilaç içmeyın sakın sakın
Ayla53 Nnhan benım ve bir akrabam düşük riskinden dolayı doktor yazdı kullandık burda uzun uzun uza dıye anlatamayacağım bebekler baya sıkıtı çıktı cinsel organına etki etti ve bunu doçent dedi araştırmalar sonucu bu ilaça bağladılar vücudun hormonu iki katına çıkarıyor salgılanan hormonunu herkezde aynı değil tabiii bazılarında gerçekten yan etki etmıyor edıyor bazılarında bebeğe vuruyor