annabellee mecburiyetten devlete gidiyorum, ultrason resmi bile yok. Vermiyorlar sorup istiyorum kağıt tasarrufu yapıyorlarmış 😂😂 orda baktığı şey benim bebeğim ama bana iyi mi sağlıklı mı ne yapıyor göstermeyi bırak bunu bile söylemiyorlar. Bahsettiğim hastane çam sakura.
İlk doğumu da orda yaptım şimdi etkilenme diye anlatmıyorum çektiğim işkenceyi.
Evime yakın küçük bir semt polikliniği var ordaki kadın doğum doktoruna gidiyordum çok iyiydi ama ayrılmış. Yerine geleni gidip görmedim daha görcem haftaya. Sadece o doktoru sans olarak gördüm, ultrason resmi verEmiyordu ama en azından anlatıyordu gösteriyordu.
Evet devlette iyisine denk gelirsen ne âlâ ama özelde zaten kötü diye bir ihtimal yok. Bence psikolojik olarak rahatlatan da bu. Doğum yapmak o kadar psikolojik bir şey ki aslında. Normal de olsan sezaryen de fark etmez. Her şey beyninde bitiyor ve karşında sana köpek muamelesi yapan pislik insanlar olunca, sen çektiğin acıdan nefes bile alamazken, konusamazken onlar sanki seninle dalga geçercesine davranınca - (ki ben hiçbir ozelde böyle bir muamele duymadım) - insanlar yaşadıkları tecrübeleri anlatınca özel guzellemesi yapmış olmuyor.
İmkanı olan özele gitsin. Benim imkanım yok gidemiyorum. İlk doğumum mecburi sezaryen olduğu için ikinciyi de öyle yapacağım. Sadece bu yüzden kafam biraz rahat. Çünkü gün alıp gideceğim, sezaryenden sonra yatıp çıkacağım işte.