1ogrencianne sinemysbaby ben de başlarındaydım tam hatırlamıyorum 7 yıl oldu ama 7-8 hafta olabilirdi bana da doktor zeka geriliği olur demişti. O zaman çok korkmuştum tabii ama bir anda olabilen bi şey değilmiş şimdiki gebeliğimde sormuştum doktora
asyam134 sinemysbaby sinemysbaby dün dokturuma gittim korkulacak bişey olmadığını söyledi ultrason da haftasıyla uyumlu bebek bide düşüğe daha çok sebeb olurmuş oda bizde yok
ikincicocukmeselesi sinemysbaby benim de ilk gebeliğimde yükseldi hemen ilaca başladık ve bir sorun yaşamadık gönlünü ferah tut 🌸
Seraymesut sinemysbaby ilaç içtikten 1 ay sonra düşüyor ilacı düzenli kullan bir sorun olmaz benimde var oğlumun zekası herkezden daha iyi masallah
Seraymesut sinemysbaby levotiron içiyorum şuan 125 lik şuanda 12 haftalik hamileyim doktor kontrolü ve ilaç ile kontrol altına alınıyor
AuraMomB Hiçbir şey olmaz korkma benim de 0dı doktorum ilaçlarla 2.50 getirdi. Sonra bugün ki testte de 3 çıktı ilacı 25den 50e çıkardı. Fetal DNA, detaylı ve günlük ultrasonlarımızda Allah’a şükür her şey yolunda gözüküyor.
sinemysbaby asyam134 bacım çok sevindim benimde kontrol perşembe iki gün var inş geçer zaman stres yapıyorum bebeğimi daha hiç görmedim
sinemysbaby asyam134 nasıl yani sizin zaten tsh 4,00 tü şimdi 3.62 ya düşmüş ? Neredeyse hiç oynamamış ki. Size ilaç vermediler mi. Ben bu hafta kan vericem daha vermedim ben 25 lik eutrok kullanıyorum şu an ama
sinemysbaby asyam134 gördüm canım şimdi çok sevindim adına çok güzel düşüş olmuş. Aklımda senin 4 tü diye kalmış. Maşallah 😍 kaç haftada bu değere düştü kaçlık ilaç kullandın kaç gün canım ? Ben üç haftadır 25 lik doz kullanıyorum düşmüş müdür acaba ki ya
medelas1 asyam134 merhaba t4 değerleri için gebelikte kaç olması gerektiği yazıyor acaba paylaşabilir misiniz