Bumah kurkmantosuzmadonna inşallah bende zayıf halime dönücem geri 😀 doğumdan ne kadar süre sonra döndün eski kilona
kurkmantosuzmadonna Bumah ben çok kilo almadım zaten. Bir ay sonra eski kiloma döndüm. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum çünkü fırsat bulup. Bir de metabolizmam hızlı çok kilo almıyorum.
susaMom_ Bumah Valla inşallah sağlıkla büyürler gazlı bir bebek bizimkisi bir de meme uçları yarasıyla uğraşıyorum hala canım acıya acıya emziriyorum sütümde yetmiyor :((
Bumah susaMom_ stres yapma ilk 3 gün benimde sütüm azdı mama verdim sonra düzeldi ben büyük etken stres bence bi ara 2 aylıkken sütüm yetmiyomu diye düşündüm cidden azaldı sonra attım kafamdan o fikri eski haline döndü silikon uç denedin mi
kurkmantosuzmadonna susaMom_ tahinin üzerinde biriken yağdan sür sık sık bir de kendi sütünle ıslat sürekli.
Bumah MorKelebek54 kız hakkını helal et yanlış bişey dediysem ben orda çocuga laf ettin diye anladım o yüzden öyle yazdım hani bakamazmışım gibi dedin sandım öbür tarafta bide senin hakkınla uğraşmıyayım😀
susaMom_ Bumah silikon ucu denedim ama zaten yara olduğu için fayda etmiyor hala devam etmesi normal mi ne zaman geçicek günde 3-4 kez meme sonrası mama veriyorum maalesef yetmiyor
MorKelebek54 Bumah yok yanlis anlamadim. Sende hakkini helal et. Elbette cocugunu benden daha Cok düşünürsün dogal olarak sadece iyi bisey olmadigini soylemeue calistim hijyenik olmasigi icin
cennet033 Bumah her insan farklıdır canım ben dikkat ederim eşim der ki be gerek var ona göre evi temizlememe bile gerek yok ama içim rahat etmiyor hatta adım kimyasal 😃😃
Bumah susaMom_ bilmiyorum ki benim yara olmadı inşallah bir an önce geçer bebeğin sağlığı bizim için önemli olan sağlıklıysa neyle beslendiği önemli değil
susaMom_ Bumah inşallah yok canım herkeste baskı var ağlasanda ver memeyi diyor tek başına savaşmaya çalışıyorsun
Elifee Bumah ben değiştiriyorum tabi o şekilde yatılır mı?ki çocuk için değmese bile 2 hafta çok uzun bir süre haftalık yıkıyorum çarşaf takımını falan