Dsa Sebla55 çok teşekkür ederim. Yatak istirahatindeyim, birşey yapmadan yatıyorum Doğuma kadar böyle.
Havva A1907 kesinlikle öyle 😂 hazırda dursun be olur ne olmaz hem bizde mutlu oluruz onlarla uğraşırken😍❤
MdhTpz Kubra15 evet canim ayni deterjani kullandim dalan roxy matik.yumusatici kullanmadim zaten guzel kokuyo😍 zaten pek onermiyolar yumusaticiyi.ben cok memnun kaldim.bana cok kiyafet geldi tanidiklardan onlarin bazilarinda lekeler vardi cikarmis acikcasi cikarcagini dusunmemistim 😌😌
Yahyaaliannesi Ben de 28.hafta da yıkadım utuledim dha snra agirlasirim da zorlanırım diye. Bebegimin çantası a hazır. Birtek benim için çanta hazirliycam inşallah. Ne olur ne olmaz erken hazırlamak iyi bencr😍
Kubra15 MdhTpz banada kıyafet geldi bende leke çıkarıcı kullanmayı düşünüyodum ekstradan. Öyleyse bende roxy alcam 👌
MdhTpz Kubra15 Valla benimkileri cikardi.Insallah cikarir sizinkileri de 😌😌Deneyin bi olmadi leke cikariciyla yiakrsiniz bikere daha 😌
Kubra15 MdhTpz zaten lekeli olanları ayırdım kullanmam diye. Ama diğer lekesizlerde gözümden kaçanlar varsa diye her ihtimale karşı leke çıkarıcı alırım diyodum. Yani roxy düşünüyodum zaten tüm anneler onu tavsiye etti cünkü. Şimdi kesin roxy alcam cok heycanlıyım yaw 😂🙏