saricivciv_ Kızlar kötü birşey mi acaba bilgisi olan varmı gece uyuyamamdım ağrıdan kalçamın ağrısından acaba ters haraket mo yaptım diye düşünüyorum
su656 saricivciv_ doktorunuza söylerseniz magnezyum takviyesi verir. Ağrıları geçiriyor. Düzenli kullanımda ben çok faydasını görmüştüm
jalepone saricivciv_ ben de aynı durumdayım ya bir de üzerine kaburga ağrısı da var gece hiç uyuyamıyorum sağ kalçam kırık sanki bazen üzerine basamıyorum
saricivciv_ su656 ocean extramag diye bir magnezyum kullanıyorum uzun süredir ama geçmiyor ya siz hangi magnezyum kullanıyorsunuz
su656 saricivciv_ şuan ismini hatırlamıyorum 1 ay önce kullanmayı bıraktım. Doğumdan sonra zaten kalça ağrısı geçiyor. Aile hekimliğine giderseniz orada da önerirler.
jalepone saricivciv_ bende aynı magnezyumu kullanıyorum bende de işe yaramıyor galiba ama magnezyum ağrı kesmez kasılmaları engeller dedi doktor
saricivciv_ jalepone kasılmayı engelliyormu bılmıyorum ama genel olarak bence pek bir işe yaramıyor oceanın magnezyumu bende ya
su656 saricivciv_ sizin ağrınız kalçanızdan bacağınıza da vuruyor mu? Benim ki öyleydi. Siyatik ağrı diye geçiyor. Eğer sizinde aynıysa magnezyum takviyenizi değiştirin. İnşallah hemen geçer