yasen1 Sureklı kaşınma halindeyim gecelerı daha fazla olurdu bugün gündüz de arttı duşa girdim ama yok sırtım kollarım bacaklarım çok kaşınıyor acile gitsem bakar mı 29+3 haftalıgız
ezgi3452 yasen1 Acile git canım bakarlar mutlaka. Kan degerlerine falan bakarlar belki karaciğer enzimlerinde yükselme olmuştur. Ya da farklı bir şeyse gebeligine uygun krem/ilaç falan verirler mutlaka. Geçmiş olsun 🫶
burcuo yasen1 özellikle üst bacaklar kaşınıyorsa uyuzdan şüphe edebilirsiniz, geçmiş olsun. Belli ilaçlar var, gebelikte veriyolar mı bilmiyorum, ciddiyete görünün acilen bence.
aselsura yasen1 aynı şey bi haftadır bendede var 29+5 im bende dün gidip kan verdim doktorumun tavsıyesıyle ınternette gebelik kolestazı olabilir diyordu kaşınma karaciğer safra asidiyle alakalı olabiliyomş umarım öyle değildir degılse ürtiker çok sk oluyomuş bu haftalarda bende bi çözüm bulamadım şuanlık sonucu bekliyorum sizde bi kan verin doktorunuza danışıp
feyzaklc Acil de bakar ama ilaç verdiği zaman doktoruna danışman daha iyi olur gebelikte her ilaç kullanılmıyor diye biliyorum canım arkadaşıma krem tarzı bir şey vermişlerdi cildiyeye gitmişti o
sulekaraa Kesinlikle acile git tahlil yapıyorlar eger değerlerle ilgili değilse cildiyeye yönlendiryorlar yağlı kremler öneriliyor duş ılık kese asla yok sıcak su yok ve bol bol nemlendiriyorum kendimi komple bende aynı durumdayım dayanamıcak hallete geldim şuan daha iyiyim şükür ama zor günler geçirdim hemen önlem almak en iyisi geçmiş olsun
yasen1 sulekaraa acile gitsem acaba bakarmı dıye düşündüm bakarsa durmam sımdı cıkcam kaşın kaşın mafffff oldummmm
semosderler2 yasen1 karaciğer enzimleri ile ilgili olabilir doktorunuza gitmenizde fayda var bende de olmuştu