hd_d kartanesi___ hele diyom devlete gitse böyle tercih sunmazlar diye ben de sezeryan istiyorum ama devlette benim tercihime kalrmi bilmiyorum😂
kartanesi___ hd_d yok canım devlette kesinlikle isteğe bağlı sezaryen yapmıyorlar yani acil bir durum olması lazım
hd_d kartanesi___ evet ya malesefff 🥲 normale sicak bakamiyorum ben ya bakalm hayirlsii sen bebisin ismini ne koycaksinn
hd_d kartanesi___ demiii yaa 🙈yapacak bisey yok napsama bebegi obez mi yapsam karnimda 4 kilo falann hahaha🤣🤣 oyy yerimm yaaa adiyla yasasin minigimmmm🐣😘
samira555 kartanesi___ sağlıkla kucağına al canım 🩷🙃 bakalım bana hangi günü verecek 14 Şubat düşünüyorum diyordu ama tam gün vermedi 30 unda verecek 🥰
kartanesi___ samira555 14 şubatı eşim istemedi🤣🤣🤣kızıma ileride doğum gününde hediye gelirse ne için geldiğini anlayamam stres olurum dedi🤣
kartanesi___ Lexias sormadım ya aklıma geldi de sormadım çünkü dünden beri daha dikkat ediyorum da çok değil aslında bir de sarı beyaz arası
ebruilker kartanesi___ Bende normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum ama epey fiyat farkı koyuyorlar kendi isteğinle olunca henüz doğum şeklim belli deil napıcam bilmiyorum valla 🙂
ebruilker kartanesi___ Maalesef öyle bakalım doktorum neyi uygun görecek 2 hafta sonra çatı muayenem var dua ediyorum resmen sezeryan desin diye şeker hastasıyım bide 38 de doğum yapacağım zaten