Tazeanne56 Kizlar sat 13 Aralık bat 13 Ocak gecikmemin 2. gününde kanda negatif çıktı bugün gecikmemin 4. günü sonradan pozitif görenler var mı hiç gecikmezdim ilk defa başıma geldi. Şimdi de bir umut bekliyorum belki geç döllenmedir diye🥹
derya1108 Tazeanne56 Canım merhaba ben regl gecikmesinin 3 günü çok çok silik çizgi ile evde öğrendim. Ertesi günü kan verdim o şekilde netleşti. Ama burda regl gecikmesinden 10-15 gün sonra hatta 20 gün sonra bile pozitif olanı gördüm. Biraz daha bekle derim gönlünü ferah tut. Belirtilerin var mı
Gulumsaw Tazeanne56 bende sat 14 Aralık canım aynıyız belirtiler var ama 2 gub kala kanda negatifti beklemedeyim pazartesi tekrar kan vericem. 🥹🥹
Tazeanne56 derya1108 öncelikle çok teşekkür ederim canım alakan için bazen sol kasığımda batma oluyor ve bulantım var akşamlari da belim ağrıyor halsizlik var göbek çektirdim bir de ondan olabilir mi bilmiyorum inşallah dediğin gibidir canım bana umut oldun❣️
Tazeanne56 Gulumsaw ayy inşallah geç döllenmedir seninki de canım haberleşelim kan sonucu çıkarsa inşallah
Tazeanne56 Gulumsaw yaa 😔 üzülme canım tekrar denersin hem şöyle düşün demek ki bir sorun yokmuş ben şimdi öyle düşünüyorum olacaksam olayım kanlar da negatif demek ki bende gebelik dışında başka bir sorun var diyerek üzülüyorum. Adet olsaydım en azından bir kez daha denerdim diyorum. Yani hiç üzülme bir daha denersin Allah en yakın zamanda seni bu müjdeyle rızıklandırsın