gulbaharselin Merhaba, ben mayıs ayında 25.haftada ölü doğum yapmıştım maalesef ve sezaryen doğumdu. Tabii ki çok zor bir süreçti ve tekrar çocuk sahibi olma isteğim çok yüksekti. Doktorum omega 3, d vit ve varislerimden dolayı magnezyuma devam etmemi önermişti. Omega 3 1000 mg olacak. Marka vermedi. Ama multiform değil de tek form olanlardan. Ben mayıstan bu yana kullanmayı bırakmadım. Ekim ayında yeni gebelik haberi aldım çok şükür 🙏🏻 bir de kendimde fark ettiğim, avokado tüketimi de fayda ediyor. Zaten şu sıra tam mevsimi. Her gün tüketiyordum. Diyetisyenim kan şekeri kontrolü için sabahları aç karna 1 yok elma sirkesi, 1 tk çörekotu yağı ve 1 tl zeytinyağ karışımını kahvaltıdan 10-15 dk önce içmeyi önermişti. Çörekotu yağı da yaraların iyileşmesini hızlandırdı gibi hissettim. Zaten araştırırsınız, inflamasyon için de çok faydalı. 4.ayda yaralarım iyileşmişti 2.sezaryen olmasına rağmen. İki doğum aradı çok yakın olacak ama o sebeple içim rahat şu an. Belki o da yumurta kalitesini vs etkiliyordur. Allah gönlünüze göre en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻