nazlcn62 elifoykum senin kaç haftalık canım bana daha tek yumurta olup olmadığını söylemedi doktor İki ayrı kesede ama benim tek kesede değil ordan anlaşılıyormu bilmiyorum hafta cuma randevum var orda büyük ihtimal aöyler tek olup olmadığını
rzyemrykvrk 34+3 teyiz yemek yeyince nefes alamıyorum az bisey yesem bile enerjim tukeniveriyor mide yanması var kasık agrisi var bas asagi döneli oluyor biraz bide kilosu 2700 çok mu sizce biraz önde gidiyor erkek bebek sizinkilerin kilo ne durumda
Es07 rzyemrykvrk Maşallah gayet Tombiş iyi sizinki Bizimki biraz daha küçük normal diyor doktor Bel ağrım çok fazla kopuyor belim Çok zormuş son haftalar ya
Aysgulgndz ilkannelik1 bende bir gün hissediyorum başka gün hissetmiyorum karnım sertleşiyor bazen korkuyorum aynı haftadayız
rzyemrykvrk Es07 evet hem zor hem de geçmek bilmeyen haftalar normal düşünüyorum doğumu Allah izin verirse ama bu şekilde kilo almaya devam ederse ne olur bilemiyorum hangisi hayırlı doğum ise onu versin rabbim 🤲🐣
Aysgulgndz Es07 şuan 28 olucam uzanırken yanlarım ağrıyor nefes almakta da zorlanıyorum vücudum sıcak basıyor şimdi böyleyse sonlarda napıcam bilmiyorum 🫠
Es07 Aysgulgndz 34 Son haftalar daha zor Bende son haftalarda ne yapacağım onu düşünüyorum Dün bel ağrımdan parol içtim O kadar şiddetliydi ki Odadan odaya zor geçtim Ay ayakta kaldım yoruldum diye mahvetti beni Göbek öne çekiyor
Aysgulgndz Es07 ay Allah kolaylık versin zamanda çabuk geçsin istiyorum ya. Benim rahim kemiğim ağrıyor özellikle oturunca veya yatakta dönerken falan sürekli değişiklikler oluyor vücudumda 3. Trimestir zor gerçekten
miniginannesi__ aysegulykslll bir kaç gün önce ara ara anlık minicik sızılar hissettim sizce o bebek hareketi miydi
mmia Es07 şuan iyiyim hiç 1 kere oldu sadece daha olmadı. Bebek hareketlerinde değişme yok iyi. Sancım vs de yok. Ama takip edicem pazartesi kontrolüm var zaten.
bsrayksl2 Es07 ben de sağa sola dönerken çok zorlanıyorum bazen sabah olmak bilmiyor sanki neyse ki az kaldı sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲🏼