ekncgdss 24+3 bel ağrısı, yanlarım ağrıyor, sürekli uyku hali, iştah iyice arttı. Hiç canım tatlı şeyler çekmiyordu 6.aya yaklaştıkça sürekli canım tatlı şeyler çekmeye başladı😅
gizemli00 eyllgrl gazla bebeği ayırt edemiyecek kadar salakmiyiz yaa bebek hareketi bambaşka insan anliyor
gizemli00 senemyetis evet zaten belli oluyor ya özellikle ben şahsen uzandigimda hissediyorum pıt pıt oluyor sağdan sola kaydığını hissediyorum
Almirolie kizinaasikanne oyyy sağlıklı olsunda hiiç önemi yok sağlıkla kucağına al inşallah💗Buda toplu cevap olsun tek tek dönemedim 🥹herkese sağlıklı güzel geçen 🤲🏻güzel çoook pozitif doğum hikayelerinizi okuyacağımız doğumlar diliyorum 💗🫶🏻💗💜
nazli0306 Almirolie 12+5 haftalık olduk pazartesi kontrol var bu zamnalarda cinsiyet öğrenilir Miki çok meraklıyım 💕🥰
aybike2212 Almirolie 19+5 olduk oğlusumla salı günü detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım sanki ilk gebeligim gibi geliyor 🙂
snanrdmr @gizemli00 29 haftalık hamileyim 46 kilo ile hamile kaldım ve bende aynı şekilde bişey seğeriyo hissi oluyodu geceleri ikili taramaya gittiğimde doktoruma sordum zayıflığından ötürü yavaş yavaş başlamış olabilir dedi ki zaten hareketliliğinden dolayı ikili taramaya üç kere gittim nerdeyse göstermedi yüzünü falan şuan mesela hiç durmuyo komple hareketli yani bu kişinin fiziksel özellikleri ilede alakalı