clementine16 hasmom tekirdağ bölgesinde misiniz? Doktorla anlaşmalı iseler daha fazla fiyat veriyorlar bence size de yüksek söylemişler
mirckzhr hasmom firmanın adı nevagen, bölge temsilcisi de esin uysal. Telefon numarasını yazdığım yorumlar onay alamadı maalesef. Belki bu şekilde web’te bulunabilir
mirckzhr clementine16 firmanın adı nevagen, bölge temsilcisi de esin uysal. Telefon numarasını yazdığım yorumlar onay alamadı maalesef. Belki bu şekilde web’te bulunabilir
clementine16 smgsmg59 bana daha yüksek fiyat verdiler doktorla anlaşması olduğu için mi bilmiyorum ama yorumlardaki tavsiye üzerine nevagen’e ulaşıp nevagen ile kan verdim. İlgililerdi🙏🏼
smgsmg59 hasmom evet ben memnun kaldım. Pazartesi kan verdim perşembe gün sonuç çıktı. Erkek bebek diye sonuç gelmiş doktoruma 2 hafta sonra zaten pipisini de gördük 😍
hasmom @smgsmg59 yaa çok güzel bende randevu oluşturdum çarşamba günü gelicekler cinsiyeti bende çok merak ediyorum bir oğlum var rabbim tüm hamişlere kolay doğum ve evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🫶🏻🤲🏻❤️🔥
hasmom @clementine16 evet Tekirdağ bölgesindeyim ama doktorla anlaşmaları yoktu aradığım yerin şans eseri denk geldi doktorumun verdiği broşürlerdeki numaraları aradığımda fiyatları 25-30 bin arasıydı
momismom2 Evt bnde smdi söyleyecektim şehir hastanesi yapıyor diye ama sanırım testler yapılmış yapacaklara fikir olsun kadin dogumcunuz yesil.alani açtığında randevu bulabiliyorsunz