Ziyangillerrr_ @annekiz6141 Canım bende 17+4üm dün ilk defa hissettim onun öncesinde 2 gün çok yoğun bulantı ve kusma yaşadım dün akşam yatarken gerçekten çok garip bir şekilde seğirmeyle birlikte hissettim bugün sabah daha iyi daha dinç uyandım 🤭
annebaliii annekiz6141 bende 15 canım çok net hıssetmıyorum ama Benım 2 yasında oglum var oturuyor musun yada yatıyor musun hıssetmek ıcın de o yüzden dıyorum ben ama bende hıssetmıyorum korkma dr 18 dem sonra bellı olur dedı bana.. Bıde hangı ılacları kullanıyorsun canjm ben suan hıc bsy içmıyorum 12 den berı dr gtmedıgım ıcın
annekiz6141 annebaliii bende coraspirin , demir ilacı, d vitamini bide omegayla karışık vitamin var o hap beni çok kötü yapıyor 🤦♀️ benimde 3 yaşında kızım var valla bende öyleyim kuzum inanki yoruluyorum yatamıyorum da hic
Gks_01 annekiz6141 ben 15+3 üm hiç hissetmedim korkmayın zaten erken haftalarda zor hissediliyor . Benim de 2. Trimestere geçince göğüs ağrım bi nebze azaldı vücudumuz alıştı
annekiz6141 Gks_01 sabaha karşı göğüs agrım oluyor benim de ara ara o kadar.. Normaldir bence de ya 🥰
ysmnvrl Benimde ikinci gebeliğim canım bende 21. haftada anca hissettim ikiz olmalarına rağmen. 15 hafta erken çok kafana takıp stres yapma
annekiz6141 mervenur09_ bende bi aralar sabaha karşı böyle bi kayma gibi bişeyler oluyordu ama şimdi tık yok bide ara da karnım ağrıyor normal mi kızım da 3 yaşında hatırlamıyorum da hamileliğini pufff 😄
Ziyangillerrr_ annekiz6141 Eveet o hareket oluyoor doktorumda seğirme gibi olacak etin seğirecek demişti gerçektende oldu tuhaftı🤣
annebaliii annekiz6141 büyükle olunca gerçekten zor oluyor Allah yardımcımız olsun.. o vıtamının adı ne acaba.. Bunun cınsıyet belli mi bizim daha bellı degıl
annekiz6141 Ziyangillerrr_ benimde oldu ama gün içi değil yattigim da gece oluyordu bi kaç kes.. Neyse küçük şuan ya elbet duyaris bu seferde canımızı acıtıyor deriz 😄🤣 büyük kızıma hamileyken fıldır fildirdi 😄😄😄
annekiz6141 annebaliii evet kuzum ikinci kızım oluyor 🥰 ay iğrenç bir kokusu var onu attığım gibi ogurme geliyor bana. 🤦♀️
Ziyangillerrr_ annekiz6141 Benim ilk hamileliğim o yüzden herşeyi doktoruma sorup çıldırtıyorum abxbsbxbsbxbd
annebaliii annekiz6141 ya masallah masallah bende kız istıyorum bakalım ne bızımkı haftaya öğrencim bende artık
Es07 annekiz6141 Kişiye göre değişiyor Ultrasonda hareketli iyi diyorsa doktor kaygıyla gerek yok erken haftalarda Hareket tabiki ilerleyen zamanlarda söyleniyor