elifsuleyman01 Kızlar gece saat 22:00 gibi kanamam oldu çok az 12 gibi tekrar leke tarzı az oldu ondan sonra hiç olmadı kalp atışıda var denildi ama az önce kalp atışı yok dedi 7 haftalık hemen Kürtaj kabul etmelimiyim
dgngr elifsuleyman01 Nolur üzülme. Tekrar olur. Herkesin başına gelebilir böyle şeyler. Yaşamıyosa senin bedeninde kalmanın bi yararı olmaz, sana zararı olur.
gogebakk elifsuleyman01 benimde senin gibi oldu kalp atışı yok denildi kendiliğinden kanamam arttı ve kürtaj sabahtı gece düştü istersen bi doktora daha git gönlün rahatlasın çok geçmiş olsun rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla olsun bu sefer
Sibelasln elifsuleyman01 sana tavsiyem eğer düşerse kendiliğinden düşsün kürtaja göre daha çabuk iyileşirsin bende aynısını yaşamıştım ilk gebeliğimde ilaç vermişlerdi düşsün diye evde düşürmüştüm çok şükür parça falan da kalmamıştı
elifsuleyman01 @“gogebakk”#çok korkuyorum kürtaj nasıl yapılır onu bile bilmiyorum bebeğim acısı bir yandan geçmiş olsun cnm
elifsuleyman01 @“dgngr”#doğru söylüyorsun ama devletHastanesindeyim kürtaj nasıl onu bile bilmiyorum bebeğimide kaybetmek istemiyorum
aselimdurum elifsuleyman01 devlet Hastanesi’nde kürtaj oldum Şubat ayında hiç korkulacak gibi değildi genel anestezi altında oldum 1 saat sonra evime gittim 1 hafta yaklaşık hafif kanamam oldu sonra hayatıma kaldığım yerden devam ettim ilk kürtajımdı bende tedirgin olmuştum ama korkulacak gibi değilmiş. Kendi düşünce rahimde parca kalma ihtimali oluyor tekrar kürtaja alıyorlar gerek yok şimdi zaten kazıma değil vakumlama tekniği ile kürtaj yapıyorlar zararı bile olmuyor hiç hiç korkma kürtaj olursan bebeğini biyopsiye de gönderirler aklında soru işareti de kalmaz belli ki kromozom bozukluğu var bebeğinde sağlıksız bir bebekti yani
aycicek_ elifsuleyman01 hastaneye sor genel anestezi yapmıyolarda kabul etme. Bırak kendiliğinden düşsün. Ve her şartta başka doktorada bir görün ne olur ne olmaz
elifsuleyman01 aycicek_ yapmıyorlar genel Anestezi eve geldim Enfeksiyon riskim var başka Doktora gidicem
ecem8 çok üzgünüm senin adına benimde bebeğimin kalbi atmadı 8. haftada düşük yaptım istersen doppler olan bi hastaneye git bazen ultrason cihazı ile de alakalı olabiliyor ama kanaman geldiyse rahim kasılarak bebeği atacaktır hakkında hayırlısı olsun 🌸
elifsuleyman01 @“aselimdurum”#benim kaldığım kaldığım hastene anestezsiz yapılıyor maalesef başka hastaneye gidicem geçmiş olsun cnm
Gks_01 elifsuleyman01 başka bir hastaneye daha görünün o da aynısını derse kabul edersiniz Herşey Allahtan ne diyim ki . İşlem de anestezi altında yaklaşık 20 30 dakika sürüyor özel hastaneyse bikaç saat sonra taburcu ederler devlette 1 gün yatırıyorlar . İyileşince Tez zamanda güzel haber alırsınız inşallah 🙏
fatmaa51 elifsuleyman01 benimde başıma geldi kanama yoktu ama kalp atışı durmuştu. 8 haftalıkken durmus aksam acilde öğrendim ben sabah yine muayene ettiler vajinal de yine yoktu kürtaj oldum
yagmra fatmaa51 bende dün akşamdan beri ilaç kullandım kanamam başladı bugün öğleden sonra da bebeği aldılar hemen