beyzyrc beyzakzlrmk Nuur415 Sudesahin_23 nnb2804 Esma006 Birrrcan bsrmnts rumeysapeker anneyim01 bebegimle_ben Byn1998 hou aysebengi Aysegl12 Mizgin2020 eed21 Nisannurr Oyku29 zfrnemos GizemOzdemirrr Sensedim Kan sonucum çıktı kızlar hamileyim 🤲🏻🤲🏻 daha çok yeniymiş 2 haftalık falan değerim 22.7
bsrmnts beyzyrc Bence hamilesin. Ben adetimden bir gün sonra yapmıştım. Benim de böyle silikti bir süre. Hamileydim. Sonra Beta HcG arttıkça koyulaşıyor. Henüz yeni hamilesin. Gözünüz aydın olsun. (=
beyzyrc bsrmnts sağol canım bakalım kan verdim bekliyorum 😊 yine kan vermeye girmeden test yaptım çıktı çizgi
rumeysapeker Kızlar reglime 2 gün kala pembe akıntım oldu Peçeteye geldi ve mide bulantım var hamilelik ihtimali var mı sizce yerleşme kanaması böyle mi oluyor
beyzyrc rumeysapeker benim ilk gebelikte yerleşme yaşadım 2 gün sürdü canım bir anda başlayı bir anda kesildi adet sandım hatta ama az geldi sonra bir kaç gün geçince felaket bulamtılar olmaya başladı olabilir bence bi test yap
Sudesahin_23 beyzyrc canım benim adetime 5 gün var böyle cıkoyo 
bsrmnts beyzyrc Sonradan geçer İnşâAllah. Eğer normalde de çok üşüyen biri değilsen tabii. Ben aşırı üşüyen birisi değilimdir ama… gebeliğimde ara ara yokluyor üşüme.