Elifimm DiplomaliEvHanimi masallah baya yuksekmiş kan değerin. Benım gec döllenmemi oldu bilmiyorum daha doktorada gıtmedım ilk 28 cıktı 45 saat somra tekrar yaptırdım 71 olmuş doktorumun hemşiresıne sordum artık yaptırma hamilesın dedı ama çok tedırgınim 😔
DiplomaliEvHanimi Elifimm simdi kan verdim doktor sonuca bakcak folik asir yazcak kese gorunmedi pazrtesi yada en gec cuma gorunur dio 😇
DiplomaliEvHanimi Elifimm yukseliyi gec dollenmeden oyle bide gecikmenin kacinci gunu bunsonuc cikti?
Elifimm DiplomaliEvHanimi ben 3 ay önce düşük yaptım tüp bebekti, şimdide adet olmayı bekliyodum yine tedavıye başlıcaltık kı günüm gecti test yapıncada o sonuçlar çıktı
Burcuomer Gulhan12 Biz en son 12. haftada gittik doktora erkeğe benziyor demişti:) Sonraki kontrol 27 martta belli olur inşaallah o zaman :)
Gulhan12 Burcuomer Bu sene erkek senesi 🙈 İnşallah canım ben ufaktan hep erkek şeyleri aldım 😂 22 snde gidicem bakalım o zaman kesinleşir demişti🙈
BMA Burcuveburcum goz acip kapayincaya kadar gecer inan ben sanki daha dun gibi ogrendim gibi gekiyor simdi 26+3 olduk 95 gunumuz kaldi cok sukur
sevgitekes Masalfatma bende bugün duydum şükürler olsun minicik kalbini gördüm ama uygulamaya göre 7+2 ultrasyon da 6+2 çıktı
Susam14 Burcuomer bizde 15+1 evet 12+5 te belli oldu . Bende okadar erken beklemıyodum ama doktor bütün organlarını sayarken dırek cınsıyet erkek dedi . ☺️Sizin bellimi ?
Sezenkarademir Mucizemiz4735 çok normal canım benim. Endişelenme. Bir kaç haftaya kalmaz çok net hissetmeye başlayacaksın. Hatta ben bazen artık hareket etmesin istiyorum. Canım çok acıyor 😂😂