Mucizemiz4735 Sezenkarademir ya bende 23₺2 yim düzenli sık sık hissedemiyorum hissetsem bile çok hafif bir iki kere bazı günler hissetmediğim de oluyor gibi normal mı yani ben çok takıyorum sıkıntıı yapıyorumm😐😐😐sizin haftanız ilerde biliyorsunuzdur
Sezenkarademir Mucizemiz4735 çok normal canım benim. Endişelenme. Bir kaç haftaya kalmaz çok net hissetmeye başlayacaksın. Hatta ben bazen artık hareket etmesin istiyorum. Canım çok acıyor 😂😂
Mucizemiz4735 Elvn ya bende 23₺2 yim düzenli sık sık hissedemiyorum hissetsem bile çok hafif bir iki kere bazı günler hissetmediğim de oluyor gibi normal mı yani ben çok takıyorum sıkıntıı yapıyorumm😐😐😐sizin haftanız ilerde biliyorsunuzdur
Elvn Mucizemiz4735 canm valla bnmki bastan beri cok hareketlydi o yuzden hergun hissedyodm o hadtalarda bile ama 30. Haftasna kadar duzensz olabliyoms eger doktr bi skntı olmadgni syledyse kafana takma canm kilo aldkca hareketleri hissedilir 30. Haftadan snra kipirdamazsa skntı olablrms canm
Elifimm DiplomaliEvHanimi masallah baya yuksekmiş kan değerin. Benım gec döllenmemi oldu bilmiyorum daha doktorada gıtmedım ilk 28 cıktı 45 saat somra tekrar yaptırdım 71 olmuş doktorumun hemşiresıne sordum artık yaptırma hamilesın dedı ama çok tedırgınim 😔