Beyzatan_16 tugce4545 ben geçen hafta Aytül Çorbacıoğlunda 6300 TL’ye çektirdim çok çok iyi bir doktor
miros3200 tugce4545 devlettee perinatolojidee dee yapabilirsin canimm. bir yer sormustum 10 bin denmisti
Dilos24 tugce4545 Ümraniye atlas hastanesi ile bir görüşün isterseniz 5000e yaptırdım yılbaşı öncesi çok zaman gelmemiştir
gigi35_ Medipol üniversite hastanesi pendik te 5 bine yakın bir fiyat idi veya 5200 idi en uygunu o idi baya araştırmıştık bizde
doublemom35 miros3200 şimdi ben daha önce yeşil alan açtırmıştım tam 20. Hafta için şubatın 2 sine perinatolojiden randevu aldım 182 yi arayarak detaylı ultrason dedim ama bakıyorlar değil mi siz devlette mi yaptırdınız
bzn53 Geçen hafta Sema süzen çaypınar ‘da yaptırdım.6500 tl fiyatı vardı.çok tatlı bir bayan detaylıca sizinle de paylaşıyor gördüklerini.ben çok memnun kaldım
fulyasydn İstanbul Laboratuvarları var baya uygun biz orada yaptırmıştık fiyatı gerçekten diğer yerlere göre çok uygundu ve kaliteliydi de siz de bi bakın isterseniz oraya
Sonek Cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım 3070 tl öğretim üyesine yaptırmıştım perinatolog. Gayet ilgililer