nevinbulyaman Komşum bu testi verdi her iki oğlunu da bu testle reglden 5 gün önce öğrendiğini söyledi varmı aranızda kullanan
HurremSultan nevinbulyaman testlerde sıkıntı yokmuş bacım bebek yoksa en iyisi bile göstermiyor bunu 6 senede çok iyi anladım 🥹🩷
nevinbulyaman @HurremSultan öğlen days Doctors ile yaptım çok silik çıktı dedilerki yalancı pozitif veriyor ondan bunu verdi komşum
HurremSultan nevinbulyaman aşırı silik ya bence biraz daha bekle🥹 zor biliyorum ama ilaç falan içmiyorsan acele etme 🫶
HurremSultan papatyakokulugece öyle valla ben bugün akşam yaptım🥹 ama çok erken dönemde çıkmayabilir çok şu içmiş ise bunu da unutmamak lazım
papatyakokulugece HurremSultan bilmiyorum ben bu marka beş gün kala silikle öğrendim aksam yaptım testi üç gün sonra kan verdim iki bin altmis bir beta çıktı 🤷♀️
HurremSultan papatyakokulugece e seninki büyük işte 🫣🫣 yeni gebelik değil demekki çok erken olduğu zaman en iyi sabah testinde çıkar🫶🥹
papatyakokulugece HurremSultan benim adete beklenen adete bes gün kala yapmıştım ben 🤷♀️🤷♀️ kanı üç gün sonra verdim