dilaraacet Hanımlar bu mide yanması artık çok fazlalaştı bende böyle yemek yerken. Asit çıkıyor boğazıma o derece bebekte mideme çok baskı yapıyor şubat 23 de doğumum var Allah aşkınıza ne iyi geliyor bu mide yanmasına ya bunu yaptım rahatladım diyen var ise yorumlara bekliyorum
tugceelaa dilaraacet Salı doğumum var mide yanmasından kafamı yastığa koyamıyorum beni süt rahatlattı bu zamana kadar ama son zamanlarda sütte işe yaramadı tahin denedim ondan da nefret ediyorum uyumadan son günlerimi geçiriyorum resmen
Zehrailly dilaraacet rennie tablet kesinlikle iş görüyor son ay öyle mide yanması çekiyordum ki günde neredeyse 4 tane çiğniyordum. Ama bundan daha iyisi gaviscon şurup buzdolabında tutunca her yanmada bi kaşık içiyorsunuz soğuk soğuk çok iyi geliyor. Geçmiş olsun 🙋♀️
yasen1 Valla şuan çayır çayır yanıyorum ağzıma gelıyor artık hersey havuç yıyom şımdı süt falan ıyı gelıyomus ama süt içemiyorum bende
nurakkoyun06 Ben de sık sık yaşıyorum. Gaviskon bayağı rahatlatıyor. Ayran,havuç da biraz iyi geliyor ama tam olarak geçirmiyor. Baharat, kahve, asitli yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durursanız daha az olur.
dilaraacet nurakkoyun06 kahve de gün içinde tüketiyorum bide çok mandalina iyorum oda asitli oda tetikliyordur dimi
dilaraacet tugceelaa haklısın ya son zamanlarda oluyormuş bebek mideye baskı yaptı için İnan bende uykum deli gibi var ama yatak batıyor gidip yatınca bide mide yanması cabası
tugceelaa dilaraacet ben son günlerin bu kadar zor olacağını bilmiyordum uykum var benimde ama midemdeki sıvı yastığa kafayı koyar koymaz yükseliyor benim az kaldı allahtan Salı sezeryan olucak Allah yardım etsin hepimize 💖🌸
ucuncugeliyo Gaviscon direk kesiyor. Eger ilac kullanmak istemem derseniz badem de direk kesiyo bende. Cig badem yiyin mutlaka cok iyi geliyor
twobabymomm dilaraacet valla ben anlık farelerden başka bişey bulamamıştım dogurunca kurtuldum maden suyu elma havuç gaviscon iyi geliyordu bana