Linamom41 Selam hanımlar, ben 6+0 ile doktora gittim, kontrolde kese var dedi ama henüz kalp atışı yok dedi. Bir hafta sonra gel yine bakalım dedi, bu normal mi? Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
Mizgin2020 Linamom41 7 veya 8. Haftaydi galiba canim 6. Haftada bizde duymamistik hic stres yapma vakti var yani ❤️
melis3435 Bugün duydum. Daha önce 5+4 te gittim sadece kese ve beslenme kesesi vardı bebeği görememiştim. Bugün tam 7.haftaydı kalp atışını dinledim
Linamom41 damla6565 Doktor bana öyle bakarsak duyarız büyük ihtimalle dedi ancak seni zorlamak istemiyorum demişti. Bekleyeceğiz mecbur.
mavisn Kızlar bugün gittim doktora bebek son adet tarihime göre 8 haftalık diyorlar ama bebeğin görünümü 6 haftalık kalp atışı yok dedi doktor 10 gün sonra gel dedi duymasak daha umut yok demişti sizce duyarmıyım çok stresliyim korku var
mervetulu12 mavisn canım geç döllenme olmuştur belki. Bazı doktorların hemen kürtaj demesine anlam veremiyorum inanın. Eğerki Allah korusun ama anneye yada bedenine bir zararı yoksa beklemenin ne zararı var ki,bekleyin yani 10-15 gün daha ama yok hemen olumsuz cümleler kuruyorlar. Bak mesela dün doktorum şunu söyledi 9 haftanın sonunda olan bir gebemi kürtaja götürüyordum ya bir daha bakalım bebeğe dedik demiş ve bebeği görmüş. Yani bunu veren de Allah alan da Allah. Verecekse onu her türlü verir 🤲🏻🌸
Neriman09 mavisn benim de aynı sizinle durumum cok üzgünüm günler geçmek bilmiyor belirsizlik cok zor vücudunuzda değişiklik var mı ben kendimi dinliyorum sürekli