drtrknn nehiraras Cildin hava almasını engelliyor dedikleri için ondan çekiniyorum ama faydalı diyen de çok fazla. Kafam karışmaya başladı 😊 Teşekkür ederim tavsiye için 🙏
QueenJ drtrknn araştırdığımda en temiz içerikli olan mustelaydı onu kullanıyorum çok memnunuz şu an çok şükür pişik sorunumuz olmadı henüz 🧿
drtrknn QueenJ Aklıma yatan Mustela gibi şuan. Bakalım son anda fikrim değişir mi? Çok teşekkürler 😊🙏
bsrbrkysr184_ drtrknn mustela alacağım temiz içerikli birde küçük sudocrem alacağım kızımda da kulandım çok büyük pişiklerde kısa süreli çözüm sağladığı için
drtrknn gizemnur2453 cilt nefes almıyor dedikleri için Sudokrem cesaret edemiyorum 😥 Tavsiye için teşekkür ediyorum 🙏
bsrbrkysr184_ drtrknn Bepanthol de önleyici değil mi ben kızımda sudocrem kulandım büyük pişiklerde güzeldi 🙄
drtrknn ecemciik Ben de doğurmadım henüz ama hala hangisini alacağıma da karar veremedim 😁 Tavsiye için teşekkür ederim 🙏
drtrknn Es07 bence de önlemek daha önemli ama bakalım 😊 Doğunca deneye deneye öğreneceğiz belki de 😊 tavsiye icin tesekkurler
drtrknn hizlivecocuku sanırım ben de kendim yapmakla uğraşamam gibi ☺️ Evet haklısınız nemli bırakmamak önemli sanırım. Bebiş büyüdükçe öğrenirim artık inşallah 😊 Çok teşekkür ediyorum
drtrknn Fuunndaaa ciddî pişikler için Bepanthol de iyi diyorlar. Sanırım ben de onu yedek alacağım 😊 Hameta yi da gönderide gördüm. araştırmak lazım.
drtrknn [silindi] ecowell de düşündüm aslında bir ara ama araştırdıktan sonra elemiştim. Neden eledim hatırlamıyorum tabi. O kadar çok araştırdım ki bir ara 😊