powerpuffgirlss cigdemx evet haklisin kucuk cocuga bakmak hele hamileyken zor allah yardimcin olsun ama olumlu yanida birlikte buyumeleri ☺️
eed21 Hayırlısı olsun sağlıkla birlikte büyüsünler inşaAllah. Bu arada klişe olacak ama geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Hamile kalınma ihtimali yüksek
rainbowdash cigdemx maalesef geri çekilme korunma yöntemi değil canım ama olan olmuş sağlıkla kucağına al inşallah
eed21 cigdemx nasip bazen en güvenilir denilen yöntemle korunsanda olacağı varsa oluyor bence mutlu olmaya çalışın ne güzel birlikte büyürler arkadaş olurlar birbirlerine
aysee1234 adl_12 arttiriyorum 2bucuk aylik hamileyim 15aylik bebegim var 5.hamilelik 4oglum var 😂 yokmu arttiran
Selim_Alparslan aysee1234 maşallah suphanallah sana madalya taktılar mı aşko buyuk cesaret alnından öpesim var🌺
elizanisra cigdemx ben varım yanlız değilsin bacım 🙄kızım 7aylıken hamile kaldım korunmama rağmen yeni atlatım valla henüz ailelere bile söylemedik
tugbaaydn Vallahi rekor bende sanırım kızım 4.5 aylık 2 gün sonra 3 aylık hamileyim 😂😂😂 herşey allahtan ikiz gibi büyecekler inşallah tam korunmak için deri altı taktırmayı düşünüyordum bir bebek daha geliyor nasip işleri
tugbaaydn bebegimhadihosgeldin evet çok büyük ihtimalle aralarında 1.5 ay var çünkü 40 mdan sonra hamile kalmışım