Es07 ikiprensesannesi___ Süt hiç içemediğim bir şey Ara sıra maden suyu içiyorum Bol su tüketiyorum 3 litre
ikiprensesannesi___ Es07 maden suyu bende içiyorum ama bende rahatsızlık yapıyor ya çok mecbur kalmadıkça içmiyorum
Es07 ikiprensesannesi___ Acilden geldim şimdi Bugün pek hareket yoktu Her şey yolunda denildi Uzun nst yapıldı Serum yapıldı Sonuçlar iyi Ama bugün güçlü hareket yok hiç Neden anlamadım Bel ağrımı sordum yürüyüş önerdi 15 dk Yürüyemiyorum ki kemik açılıyor gibi Belim çok kötü
ikiprensesannesi___ Es07 ya aslında normal artık hareketsiz olmaları büyüdüler bel ağrısı da bebek büyüyor ondan doktoruma sordum bende normal artık doğuma hazırlanıyor bebek dedi yapacak bi’şey yok Allâh yardımcımız olsun inşallah
Es07 ikiprensesannesi___ Hareket var diyor hissetmiyorum küçük hareket Normalde daha güçlü vuruyordu Ne oldu bugün anlamadım Çok kaygılandım 3 gündür bel ağrısı çekiyorum dedim Parol içebilirsin dedi
ikiprensesannesi___ Es07 zaman zaman değişebiliyor hareketleri sağlıklı olsun da sende içini ferah tut annesi 😍
Es07 ikiprensesannesi___ Panik oldum cnm Muz yedim çikolata yedim Değişmedi tüm gün Bende acile gittim 🥺🥺 Sağlıkla bi kavuşalım inşallah
Es07 ikiprensesannesi___ Ah bu analık Psikolojimiz her an değişiyor gerçekten Doktor iyi deyince ben oh çok şükür allahım 🥺