yasemincel65 Es07 mide bulantısı mı yoksa yasak mıydı? Ben de kafein fazla tüketmiyorum. 3 haftada bir ya da ayda bir türk kahvesi bir fincan içiyorum. 🌸🌸
Alya05 yasemincel65 bende porçoz döküyorum ama bi sonrakş duşta aynı tass aynı hamam Halan iyi yapmış vala insan dışardaymış gibi duş alıyor kabinin içi göründüğü için 🤣🤣 bari g…T kısmı bugulu olsaydı 😁😁
yasemincel65 Alya05 işte kirece kalıcı çözüm yok galiba ya 😂😂 Evet camda her şey meydanda ama zaten banyonun kapısı kapalıysa sorun yok 😅😅😅
yasemincel65 ikiprensesannesi___ kız ne kalmış şurda aaaaayyyy 🌸🫠🫠🫠 Sağlıkla gelsin çok heyecanlııııı
Alya05 yasemincel65 Benim kapı da sürgülü değil kapanmıyor aynalı yapmışlar giyinme odası var diye sözde modern ama hem kapı hem ayna Duş aldığımda odamın kapısında kilitlrmiyorum çocuklar var diye banyoya dalan her şeyi görür😁😂🤣
yasemincel65 bbbbaaassssstttt ben 56 ile hamile kaldım 12 kg aldım doktor da çok dedi yani max 10 kg alman gerekir dedi 🥲🥲🥲🥲
ikiprensesannesi___ yasemincel65 eveeet hemde nasıl perşembe günü Allah’ın izniyle kavuşuyoruz darısı bekleyenlerin başına 😍
yasemincel65 Es07 demir için evet çaya kahveye dikkat etmek lazım biz de dişimizi sıkalım gebelikten sonra yine free 🫠🫠
yasemincel65 ikiprensesannesi___ ay inşallah hadi bir avazda olsun Bir de sezeryan mı olacak normal mi