beyzarkn 14 haftalığım özele gidiyorum cinsiyet için gittim bizim cihazda ben göremem dedi doktor perinatoloji doktoru baktı %80 erkek dedi 2 hafta sonra net belli olur dedi böyle olup değişen oldu mu acaba?
ArelinAnnesi1 beyzarkn özelinde cihazı görmüyorsa devlet napsin acaba değişik. Değişen oluyorda değişmeyen de oluyor 12 haftada devlet bana kız dedi 16 da özele gittim kesinlikle kız dedi ve kızım olacak nasipsee
tembelkiz beyzarkn 12. haftada perinataloji erkek dedi 20 haftaya kadar normal kontrollerde net birşey söylenmedi bir kız bir erkek dendi. 24. Hafatada perinatolojide erkek olduğunu netleştirdik. Değişmez bence bizim değişmedi en azından
gvnrzz ArelinAnnesi1 iyi valla 12. Haftada söylemiş. Benim ne baktı ne yorum yaptı. Daha cok erken dedi. Etrafımda da cok duymadım o haftada bakanı. Nereye gidiyorsunuz
ArelinAnnesi1 gvnrzz ya benim mesele biraz karışık 😅 Adana liyim aslen ama iş gereği Tufanbeyli ilçesinde yaşıyoruz küçük bi ilçe olduğu için Maraş’ın/Göksun ilçesine gittim o zaman doktor dedi %7o kız dedi 1 ay sonra gel bidha bakarız dedi o zamanda tatile denk geldi Adana da özele gittim oda bacak arasını net gördüm kız hayırlı olsun dedi
beyzarkn Etrafımda böyle olup değişen var kafam karıştı biraz doktor parti yapacaksınız eğer şimdi yapmayın 2 hafta sonra yapın dedi bilemedim