Zulfiye06 Kızlar 36+3 üz bugün Nst de sancılarım 50 felan çıktı . Doktor normal dedi de . Genede sorayım dedim doğum yakın mıdır 😂 bu sancıyı ciddiye almalı mıyım 😁
borulcem Zulfiye06 80-90ı gördü 2 cm açıklıkta vardı 1 hafta oldu tık yok son zamanlarda iyice artıyor herhalde düzene binip şiddetlenmedikçe pek anlamı yok
Bdks98_ Zulfiye06 Büyük olasılıkla bu Braxton Hicks (prova) sancılarıdır. Bunlar doğuma yol açmaz genellikle düzensizdir ve rahim kasılmalarını alıştırmak için olur :) Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah.
Papatya05_ Zulfiye06 ay beni de alırlar diye 35 te gideyim dedim 😂😂 Pazartesi inşallah 35. Haftaya giriyorum
Zulfiye06 Papatya05_ alırlar alırlar 😂 bu haftalar pek bi numarası yok ama 37-38 den sonra insan bi izliyor sancı var mı yok mu 😂
Papatya05_ Zulfiye06 ya bana kalsa 36 da alsın aceleye gerek yok beni 34 te çağırdı ben gitmedim yurtdışında bu kadar almıyorlar.
Zulfiye06 Papatya05_ Papatya05_ ben aceleciyim sanırım ya artık doğsun istiyorum 😂 hamilelik çok uzun bence 😂 sıkılıyom ben 😂