Merveykar Kızlar oğlumun adını Muaz koymayı dşünüyorum daha öncede post açmıştım sizce nasıl ? Duyulmamış ve anlamı derin bi isim çok popüler herkes te olan bi isim olmasın istedim💙
anee234 Merveykar bu güzel bence sahabelerden birinin adı hayatını nir öğrenirseniz aşık olucaksınız oglumda o nun gibi olsun dersiniz hayrlı olsun
HurremSultan Merveykar anlamı güzel olabilir ama gerçekten Muazzez ismini andırıyor. Tabi sizin çocugunun istediğinizi koyun ama farklı gerçekten… Muaz ileri yaşlarda ağırlığı olan bir isim olabilir de… Çelişkide kaldım valla tuhaf 😂
Merveykar parildayanyildiz2 çok duyulan bi isim olmadığı içindir canım bende ilk duyduğumda öyle gelmişti şuan çok hoşuma gidiyor mesela
parildayanyildiz2 Merveykar gerçekten gönülden beğendiysen kimseyi dinleme koy canım annesi sensin sonuçta burda sorduğun için herkes bu şekilde düşüncesini belirtti ama senin düşüncen herkesten daha önemli bu konuda
Merveykar parildayanyildiz2 haklısın canım popüler her bebeğe koyulan isimlerdense manası yüksek ve duyulmamış isimler daha cazip geldi bakalım ☺️
Fgozde3849 Merveykar ben çok beğeniyorum herkes Alparslan göktuğ aras vs koyuyor onlardan farklı koyacağım bende