KLORAKHANIM HurremSultan iyii cok sukur 2 aylik oldu bile🥲 zaman sungibi d8geri de 3 olacak senin ortancaya denk 🥲🫠 sebinkiler nasil, bide ne dicem planli dimi 🥰
HurremSultan KLORAKHANIM maşallah suphanallah ben resimlerine bakıp ağliyorum 🥹 çok çabuk geçiyor zamannnn🥹🥹🥹 ama şimdi yenisi gelcek ahhaha bebek izledikçe bebe yaparım artık😂😂 bu ay deneyelim dedik nasipte varmış😶🌫😶🌫😶🌫
1tucee HurremSultan Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende annelik duygusunu tadarım☺️
usenmedimyaptimbirvelet HurremSultan hee yetişirim sonra da bakırköye yetişirim jdkfdlf en azından orda iyi bi uyurum
Musilk-1 HurremSultan adına çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş 😍 inşallah Allah banada nasıp eder üçüncü ye anne olmayı
handan3958 HurremSultan Hayırlı olsun canm rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin korunurken mi hamile kaldınız acaba ☺️
1_prensesannesii HurremSultan benim de 3 buçuk ve iki yaşında çocuklarım var hamile olduğumu yeni öğrendim bütün duygular var diyebilirim sağlıkla gelsin bebişiniz🌸