subatmasali Çarşamba spinal anesteziyle doğum yaptım bugün öğlen başladı kafam uyuşuyor kafam ensem boynum sırtım çok şiddetli ağrıyor arveles bile içtim geçmiyor nasıl geçecek aklımı atlatıcam
babyou subatmasali kahve canım bol bol kahve içeceksin çok sağlıksız ama tek çözümü kafein oluyor maalesef
aysnrx subatmasali sade şekersiz nescafe o ağrılara birebir benim de çok şiddetliydi bi fincan kahve hemen kesiyordu
2bebekbiranne55 subatmasali ben doğumdan çıkar çıkmaz doktorum yanıma gelip eşime hemen bi kahve bitter çikolata kap gel demişti ondan kaynaklı mıdır yoksa benlik bi durum mu bilmem ama baş ağrım hiç olmamıştı kahve anestezi atmada yardımcı oluyor sanırım kafein içerdiği için
Superisibeyza subatmasali bol su iç yuru türk kahvesi iç bol bol sert kahve içmelisin suya ihtiyac duyacak vücudun çok kahve içince suyu ihmal etme bitter çikolata ye benim tecrübem kendimin değil yakınımı biz böyle bakmıstık
subatmasali kartanesii_ içtim hiçbir işe yaramadı kafam kopacak gibi hissediyorum. Steroidli 2000 mg lik serum vurulmam gerekiyormuş acile geldim
subatmasali bsrbrkysr184_ iyiyim çok teşekkür ederim hafif kaldı serum ve kahve iyi geldi sanırım da şimdi de 2 günlük bebeğim sarı renk kusuyor
Hatiiceuucar subatmasali o acıyı biliyorum 2 doğumda da bol sert kahve ve bitter çikolata ile atlattım
cinderella subatmasali o sizin sütünüzle alakalıdır yağlı ve sarı gibiyse ondan öyle kusuyordur ama endişelendiyseniz bi doktora sorun