_Umayinannesi Bugün kontrolümüz vardı. 16+4 olduk. Multivitamin d-vit bugünde kan hapı ilave etti. 27 şubatta detaylı ultrason olacak şimdilik sıkıntımız yok. Sizlerde durum nasıl aynı hafta olanlar varmı aramızda sizlerde yaptırdınız mı detaylı ultrason?
miniginannesi__ _Umayinannesi oy maşallah 🤩hangi kan hapını verdi, bende 16+5 im ,salı günü gideceğim kontrole detaylı için de sonra randevu alacağım inşallah, cinsiyeti öğrenebildiniz mi annesi
_Umayinannesi miniginannesi__ detaylı içinde randevu aldık. Fakat doktorum devlet hastanesindede yaptırabilirsin ama önce kadın doğumdan randevu alacaksın sonra detaylı ultrason yapan doktora seni yönlendirecek onun içinde ayrı randevu alacaksın dedi. Zaten özel sağlık hastanesine gidiyordum aynı yerden randevu aldım 7 bin liraymış. Bakalım nasıl olacak
miniginannesi__ _Umayinannesi ay gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün , bende öğrenirim o zaman haftaya salı inşallah 🫠
miniginannesi__ _Umayinannesi bende salı gittiğimde randevu alacağım özele o kadar para vermek istemiyorum inşallah memnun kalırım
_Umayinannesi miniginannesi__ inş canım benim amin. Benımkı 12. Haftada %70 kız demişti dediği gibide oldu. 16. Haftada netleşiyor. İnş sende öğrenirsin hayırlısı ile
miniginannesi__ _Umayinannesi 14. Haftada devlete gitmiştim yine , söylememişti cinsiyeti demek ki devlette geç öğreniliyor