Angora35 Gokturkmom_ dua et lutfen bi senedir tedavi gordugum icin yapamadim suan 3 aydir deniyorum esim asker bide simdi yanimda cocuk icin umitlendim tuhaf hisediyorum
Gokturkmom_ Angora35 yapabilirsin yarın ilk idrarlada yapabilirsin fark etmez ama sabırsızsan şuan yap😍
buketdeniz19 Angora35 herkeste belirti farklıdır canım bende sadece sivilce çıktı mesela adet olcam sanmıştım ama hamileymişim zaten planlı gebelikti
Angora35 bebegimle_ben amiiiinnn insalah bakalim vardir ya umudum kirilmaz ya rabbim her isteyene nasip etsin
beautiful_ Angora35 lekelenme ile hamile kalan çok kişi gördüm bence vardır göğüs de değişiklik var mı en büyük belirti benim oydu
sssssssvvvvvv Angora35 testi sabah ilk idrarla yapın diyorlar ben ilk akşam yapmıştım direkt negatif çıkmıştı
Novamom_ Angora35 e nabızdan sürekli takip edebilirsiniz sonucunu e nabıza düşüyor en geç yarın öğlene kadar düşer
sssssssvvvvvv Angora35 bol bol suyunu iç en az 3-4 saat boyunca vücunda beklemiş olanda doğru sonuç verebilir ancak onun için sabah yaparsan en iyi sonucu alırsın. Ben erken gebelik testi de yaptım onda hafif çizgiyi yakalamıştım